Söker ni en djurbutik i Mellerud, Vänersborg eller Trollhättan så hade jag i dagens inlägg tänkt att ge er ett tips på en butik som heter L.M Dog Collection! Jag vet att jag har många följare på den här bloggen som i likhet med mig själv anser att våra husdjur är lika fullvärdiga medlemmar i familjen som vi människor. Vi vill väl alltid handla bara det bästa till våra djur, och då jag själv alltid handlar allting som jag kan behöva till mina hundar och katter på L.M Dog Collection så tänkte jag mig därför att jag här i dagens inlägg ville berätta för er läsare om den här butiken. En och annan av er kanske aldrig har hört talas om L.M Dog Collection och det vore ju synd med tanke på alla bra och prisvärda produkter som de säljer där. 

 

Personalen som arbetar inne i den här butiken vill alltid att deras kunder ska bli så nöjda som möjligt, vilket innebär att de endast säljer sådant som är av hög kvalitet. Oavsett om det är en hundbädd, leksaker eller något foder, så ska det hålla en högre kvalitet än sådant man kan finna på vilken stormarknad som helst. De är också duktiga på att ge råd, och det är de, därför att de är både utbildade inom djurens skötsel och vård, men också därför att flera av dem själva också äger djur. Det här är som sagt ett företag för alla oss som söker efter en bra djurbutik i Mellerud, Vänersborg och i Trollhättan och jag hoppas att ni som ännu inte varit där, kommer att bli lika nöjda med den service, och de produkter som ni kommer att finna där på L.M Dog Collection.