Varmt välkomna in till bloggen den här lite kylslagna förmiddagen i maj. Jag ska ta mig tiden att skriva ett litet inlägg om hur viktigt det är för mig med massage. Jag har ett tungt arbete i pakethanteringen på PostNord. Det är ett fysiskt ansträngande jobb med tunga lyft, ibland är det ansträngande även för psyket med all tidspress. Det ska gå undan i ett ruschigt tempo. Tack vare att jag regelbundet går på en välgörande massage i Uppsala klarar jag av att hantera både jobb och fritid när det är som stressigast. Jag går till ett företag som heter Yvonnes Hälsorum för att få denna så välbehövliga massage i Uppsala. 

 

Jag tycker att Yvonnes Hälsorum är ett perfekt val av företag om man är intresserad av att få massage i Uppsala av en rutinerad, engagerad och oerhört kompetent massör. Jag har varit där några gånger och efter varje behandling har jag varit 100 procent nöjd. Jag har provat massage tidigare på lite olika salonger runt om i Uppsala med ett varierat resultat. Jag har äntligen hittat ett företag som passar mina behov. Jag tycker att alla människor borde unna sig en massage oavsett vilket syftet de har med detta. Avslappnings- eller en behandlande massage går det att få på Yvonnes Hälsorum. Nu går jag till mitt arbete med lätta fötter varje dag. Jag tycker det är viktigt att ta upp det här med möjligheten till att få massage i Uppsala i bloggen eftersom det finns många som har problem med värk, eller att de har svårt att slappna av. Är ni en av dessa, hoppas jag att mitt inlägg kan vara till hjälp för er, och det bästa ni kan göra det är helt enkelt att boka en tid. Detta kan ni göra på hemsidan via ett system som heter “boka direkt”.