Har en tendens att alltid gå till en och samma restaurang när jag ska ut och äta. Vet att jag tycker om deras mat och detsamma gäller för mina kompisar. Vi har två restauranger som vi växlar mellan och där vi nästan allting beställer samma mat varje gång också. Sen är det klart att vi ibland försöker oss på att ta någon ny restaurang men det är svårt att bli lockad att gå någon annanstans när man trivs bra på de vi går till. Och de flesta har så dåliga hemsidor och fula bilder. Och det gör skillnad när man ser att de verkligen har satsat och haft en företagsfotograf som tagit bilderna åt dem jämfört med när de har gjort det själva.

Det absolut bästa är att lägga lite tid och pengar på sin hemsida för att verkligen göra den bra. Att få hjälp med webbdesignen och även av en företagsfotograf, så som Shippey Photography AB, för att få bilder av hög kvalitet. När det gäller mat är det även otroligt viktigt att bilderna föreställer tallrikar med mat som är snyggt upplagt så att det ser gott ut. För är det slarvigt upplagt så ser det inte alls lika lockande ut som det gör om det är professionell och genomtänkt gjort.

De restaurangerna som vi brukar gå till har faktiskt väldigt snygga bilder på sina hemsidor och menyer som är så bra att de bara måste vara tagna av en företagsfotograf. Det är inte möjligt annars. Och vem vet, kanske är det faktiskt Shippey Photography AB i Västerås som har tagit bilderna.