Det är väldigt kul att gå på restaurang. Framförallt är det väldigt mysigt. Det här med att gå ut ett gäng tjejer eller gå ut med killen och äta, bara sitta och prata, umgås och äta god mat och dricka gott vin. I sådana lägen finns det i stort sett ingenting att klaga på.

Jag tycker att det är kul att gå till nya restauranger för att testa ny och god mat men jag tycker även om att gå till samma, så som Robins Burger & Steak, för att veta vad jag kommer att få. Det är alltid lite av en gambling att gå till en ny restaurang. För det kan likväl vara så att man får in en maträtt som är det bästa man någonting ätit eller det värsta. Brukar alltid gå på rekommendationer, i alla fall om jag är hemma kring för att veta att restaurangen är bättre än Robins Burger & Steak. Det är en restaurang med burgare som är helt fantastiskt goda och vi är lite av stammisar där.

Brukar fråga runt och se om det är någon annan restaurang som får bra rekommendationer och får de väldigt bra rekommendationer så kan jag gå dit och testa dem. I annat fall så blir det lite osäkert eftersom jag då inte alls vet hur det kommer att vara. Men är jag på en ny plats eller utomlands så brukar jag bara gå efter den restaurang som ser bäst ut och som låter som att de har godast mat. Sen är det alltid bättre att välja en restaurang som man redan ser har några besökare, för det känns lite riskfyllt att gå till en som inte har några besökare alls.