Catering i Helsingborg

Hej åter igen, alla mina fina och fantastiska läsare, och varmt välkomna tillbaka! Här på min blogg så skriver jag ju för det mesta om mat och rekommenderar restauranger bland annat som jag tycker är värda att dela med mig av till mina läsare. Idag så hade jag dock tänkt att jag skulle göra någonting lite annorlunda och faktiskt ta och rekommendera ett företag vid namn Möllans Smörgåsbutik AB som erbjuder tjänster inom catering i Helsingborg, Landskrona och Ängelholm med omnejd samt gör en riktigt grym smörgåstårta och även smörrebröd!

Det här är ett företag som jag faktiskt själv blev rekommenderat för inte så himla länge sedan då jag skulle hålla i ett event här i Helsingborg där jag arbetar och det är jag oerhört tacksam över för vilken framgång det blev med hjälp av Möllans Smörgåsbutik! Jag vet även, som sagt, att de vänder sig till er som befinner sig i såväl Landskrona som Ängelholm med och jag hoppas nu på att det här ändå kommer att kunna vara någonting som är behjälpligt på ett eller annat sätt för några av er. Jag vill ju jättegärna kunna komma med nya och spännande tips för er och med tanke på att det ändå var ett par stycken av er nu som hade hört av er angående just catering så tänkte jag att jag helt enkelt skulle passa på att skriva om det. Nu så ska jag dock försöka att hålla det här inlägget så kort och koncist som möjligt, men jag kommer däremot att ta och slänga in en liten länk här någonstans så att ni kommer att kunna klicka er vidare genom den och komma direkt in på Möllans Smörgåsbutik AB och deras egna sida. Där finner ni mycket mer information än vad jag har gått in på i det här inlägget, samt kontaktuppgifter med mera!