Ett nytt badrum till min restaurang

Hej på er alla läsare! Nu är det dags för badrumsrenovering för min restaurang i Huddinge. Så roligt att ni har hängt med så mycket som ni har gjort i min bloggresa, där fokus ligger på min restaurang och hur den tar form allt mer. Det har varit otroligt lärorikt att äntligen få förverkliga den här drömmen som jag har haft så länge. Det har varit många moment för att göra detta till den bästa restaurangen som jag kan tänka mig, men jag tror att börjar komma i fas nu igen, äntligen. För att utföra min badrumsrenovering i Huddinge har jag anlitat Guba Bygg AB, som jag dessutom har anlitat förut och jag har känt mig väldigt trygg med deras tjänster hittills. Tanken med badrummen för restaurangen är att de ska gå i fräscht och enkelt vitt, men med lite mer spännande materialval för kakel och klinkers, och för kommoderna. Jag vill att kunderna ska tycka att det är stilrent och snyggt på toaletterna, för det gör också en del för det totala intrycket. Jag har stora förhoppningar om att det ska bli riktigt bra.