För dig som vill äta en riktigt god lunch

Hallå där! Vad roligt att du har lyckats hitta hit till min blogg, hoppas du kommer gilla dagens inlägg. Jag tänkte nämligen dela med mig av en restaurang där jag emellanåt äter lunch i Vänersborg, stället heter Phaya Thai och serverar alltid riktigt god mat.

Att äta ute är något som händer ganska ofta, jag ska inte sticka det under stolen. Jag har dock försökt äta mer hemma under den senaste perioden, det är något som verkligen har fått mig att spara en hel del pengar. Däremot känner jag ibland lusten av att gå ut och äta, det är någon typ av lyxig känsla med det. När jag väl går ut och äter en lunch i Vänersborg äter jag oftast hos Phaya Thai, det är där jag upplever att man får godast lunch. All den maten jag har ätit hos dem har varit värd varenda krona, den är så god att jag känner behovet att äta hos dem lite då och då. I dagsläget är det dock inte alls lika ofta som det var förut, det känns okej att äta ute några gånger i månaden när man ändå har dragit ner så mycket på matkostnaderna. Hur som helst vill jag med det här inlägget bara informera er om hur underbar mat och service man få hos dem, det är något utöver det vanliga. Nu när jag har testat mestadels av maten hos dem kan jag verkligen rekommendera er alla att gå och äta en lunch i Vänersborg hos dem. Ha nu en fortsatt bra dag och en riktigt trevlig helg så hörs vi igen nästa vecka.