Moderna restauranger och traditionella hem

Var inne i en så häftig restaurang på Hisings backa här om dagen. Det var supermodern och snyggt. Verkligen någonting utöver det vanliga. Det var lite samma stil som jag har sett de på Kakelhem Byggservice AB skapa när de har renoverat här omkring. Sen vet jag inte om det är de på Kakelhem Byggservice AB som har gjort bygget i restaurangen eller om det är några andra som helt enkelt bara har samma stil. Det vet jag ingenting om. Men det jag vet är att det är väldigt snyggt.

Själv så har vi väldigt traditionell stil hemma, vilket jag trivs med även om jag tycker att det är väldigt snyggt med moderna hem också. Framförallt är det roligt när det är modern i restauranger, affärer och köpcentrum, där är det bara coolt desto modernare och mer annorlunda det är. Och samtidigt som jag tycker att det vore lite kul att ha moderna och unika inslag hemma så känner jag att jag får mer lugn och harmoni med det traditionella och mer lantliga. Därför blir det helt enkelt så att det är det vi har hemma. Min man bryr sig inte så mycket om det, han tycker om ljusa färger, men sen bryr han sig inte så mycket. Så det är jag som står för inredningen och för bygget, dock mer för planerandet och själva byggarbete får han ta hand om.

Men kanske ska ta och kolla lite mer på de från Kakelhem Byggservice AB i Hisings backa, de kanske skulle kunna göra om lite i vår hall. För den skulle behöva lite uppiffning och varför inte då göra det lite annorlunda från resten av huset.