Så himla fina bröllopstårtor!

Hej åter igen, alla mina fina läsare, och varmt välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om restauranger och maträtter som jag tycker är värda att uppmärksammas! I mitt inlägg här idag dock så kommer jag att skriva om tårtor som exempelvis bröllopstårtor samt tårtkurser för alla ni som befinner er i Ludvika med omnejd. Det var ju nämligen så att jag för inte så himla länge sedan var på min systers bröllop och de hade anlitat ett företag vid namn Cakes By Anna G som skapade deras bröllopstårta.

Tårtan har många av er säkert redan sett i ett annat inlägg och jag vet att det redan då var många av er som började skicka in lite frågor och funderingar kring vem hon hade valt att vända sig till för att få en sådan vacker tårta. Därför så är det alltså precis det som jag skulle vilja informera er om idag genom att skriva lite kort om just Cakes By Anna G. Cakes By Anna G erbjuder även tårtkurser för alla ni som kanske är intresserade av att lära er hur man gör riktigt fina och kvalitativa tårtor som dessutom smakar riktigt gott! Jag själv har faktiskt, efter det att jag själv fick reda på att det var Cakes By Anna G som var ansvarig för min systers bröllopstårta, gått på en av dessa tårtkurser och jag tycker absolut att ni ska kika lite närmare på detta genom hennes hemsida ifall ni känner er intresserade. Jag kan i vilket fall som helst varmt rekommendera Cakes By Anna G ifall det kanske är så att ni håller på att planera ett bröllop eller födelsedagsfest bland annat och kurserna är också riktigt lärorika och roliga! Ha det nu så bra allesammans, så hörs vi snart av igen i ett annat inlägg!